Itra bvba

EXCLUSIVE DEALER OF BVM

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Aanpak van automatiserings projecten

Automatisering

Ons technisch team van ingenieurs heeft sterke ervaring met automatiseringsprojecten.

De frequent en volledig intern uitgevoerde projecten zijn de complete "engineer to build" projecten met bijhorende automatisering.

Een typisch voorbeeld is het aansturen van een uitgebreid en geautomatiseerd park van interne transportsystemen, inclusief verpakkingsmachines met krimptunnels.

Via de exclusieve samenwerking met BVM kan ITRA ver gedreven geautomatiseerde verpakkingsinstallaties opleveren zoals bv verpakkingslijnen bij drukkerijen.

Sleutel op de deur automatiseringsprojecten:

Via samenwerking met externe partners aanvaardt ITRA ook ver gedreven automatiseringsprojecten en neemt daarbij al dan niet de centrale opvolging op zich.

Dergelijke projecten kunnen complexe automatiseringsprojecten inhouden met integratie van robotica, visie technieken, etikettering systemen, lijnverdelers, wissels, klapsecties, liften, stapelstations, weeginstallaties, ,detecties, sensortaken, liften, haakse overzetters, pushers, feeders…

Zelfs de 'End of Line Packaging' met dozenopzetmachines, trayvormers, dozenvullers, dozensluiters,… kunnen turn key worden opgeleverd.

Elektrische sturing:

ITRA staat ook in voor de elektrische bekabeling, de oplevering van elektrische borden en de programmatie van PLC sturingen. 

De bedrading van onze kasten wordt vol genummerd en kan uitgewerkt worden in zowel Eplan, Caddy++ als Autocad .

 

Automatisering

Automatisering

Automatisering