Itra bvba

EXCLUSIVE DEALER OF BVM

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Project aanpak ontwerp transportsystemen

 

ITRA ontwerpt en bouwt transportsystemen en beschikt daarbij over een eigen engineering bureau. 

Vaak al direct na het eerste contact en bij de opstelling van de offerte wordt als eerste stap het engineering bureau ingezet , via grondige gesprekken wordt ook geluisterd naar uw eigen ervaringen en specifieke productkennis.  Na de bestelling wordt hier nog meer in detail op verder gebouwd.

Op basis van al deze input wordt het technisch ontwerp volledig uitgewerkt en wordt daarbij steeds naar de meest doeltreffende en voordelige oplossing gezocht.  Productiekost, onderhoud, gemak in gebruik, veiligheid en ergonomie worden allemaal nauwgezet afgewogen.

Technische plannen en tekeningen, worden uitgewerkt in Solidworks tekenprogramma's (CAD-CAM) en dit detail ontwerp wordt in samenspraak met de klant gevalideerd via een interactief proces.

De systemen kunnen ook meer worden geïntegreerd in een bestaande plant layout, zodat een vlekkeloze inbouw gegarandeerd is.

De eventuele elektrische bekabeling, stuurkasten en automatisering met bv PLC sturingen worden uitgetekend en opgezet door onze experts.

Na de klantvalidatie wordt alles gebouwd, geassembleerd ,gecontroleerd en getest in onze productiehal.

Tenslotte wordt alles ter plaatse door onze mecaniciens ter plaatse geïnstalleerd.