Itra bvba

EXCLUSIVE DEALER OF BVM

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Project aanpak bij Verpakkingslijnen

Verpakkingsmachines

ITRA is “expert” verdeler van verpakkingsmachines waarbij elke aanvraag als een project wordt opgevolgd en waarbij een team van experts met jarenlange ervaring wordt ingezet.

Onze experts kennen het intern gedeelte van de machines alsook de programmatie ervan tot in de kleinste details. Zij staan ook in direct contact met het ontwikkelbureau van de producenten. ITRA droeg daarbij meermaals bij aan de ontwikkeling en optimalisering van bestaande en nieuwe machines waardoor de draagwijdte van een verdeler heel ruim wordt.

U kan dus rekenen op een excellent advies om tot de juiste keuze te komen van een verpakkingsmachines en op deskundige uitleg rondom de talrijke opties die daarbij mogelijk zijn.

Testen:

Wij “test”-verpakken gratis en vrijblijvend al uw producten omdat we dit als het beste kwalitatieve bewijs beschouwen.

Hiervoor houden wij steeds de nieuwste meest verspreide machines beschikbaar op onze site, voor bijzondere machines kunnen wij ook steeds terecht bij de producenten zelf.

Training en instellingen:

Na bestelling kan U rekenen op getrainde en heel ervaren techniekers die uw personeel zullen trainen en begeleiden met de opstart en testen van installaties en machines zodat alle verwachtingen worden ingelost.

Instellingen en PLC sturingen worden danig geoptimaliseerd dat operaties zonder toegevoegde waarde geminimaliseerd worden in tijd.

Service:

Vervolgens blijft een service team het ganse jaar door beschikbaar voor interventies, onderhoud en gratis assistentie per telefoon.

 Verpakkingsmachines