Skip to content

Verpakkingsmachines

ITRA is de exclusieve distributeur voor het Duitse bedrijf BVM Brunner GmbH u. Co. KG en is Belgisch marktleider op het gebied van de verkoop van krimpfoliemachines.

Als internationale speler produceert BVM Brunner verpakkingsmachines van een zeer hoge Duitse kwaliteit die innovatief en gestandaardiseerd of op maat gemaakt zijn op basis van de specificaties van de klant.

De Itra-manier

Voortdurende innovatie en de modernste technologie garanderen een zeer hoge bedrijfszekerheid.

ITRA vult dit verder aan met een team van zeer ervaren deskundigen dat wordt ingezet bij het adviseren van de klant en het leveren van uitstekende service.

BVM biedt een breed scala aan geautomatiseerde verpakkingsmachines en krimptunnels waarmee een breed scala aan producten kan worden verpakt.

Voortdurende innovatie en de nieuwste stand van de techniek garanderen een hoge betrouwbaarheid, zowel bij de productie als bij de service.

ITRA beschikt over een team van zeer ervaren experts die kunnen worden ingezet bij de ondersteuning van de klant en de selectie van de juiste machine en relevante opties.

Daarna volgt een gegarandeerde service door meerdere inzetbare interventie- en onderhoudsteams met bijvoorbeeld dagelijkse gratis telefonische assistentie.

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856