Skip to content

Film verpakking

Met meer dan 35 jaar marktervaring als Duitse fabrikant van verpakkingsmachines voor folie zijn wij gespecialiseerd in perfecte verpakkingsresultaten in folie. Ons brede assortiment foliewikkelmachines dekt de vereisten voor bijna elk product en elke sector. Alle BVM-verpakkingsmachines hebben één ding gemeen: ze verpakken uiterst betrouwbaar in folie.

Wij kunnen producten verpakken in alle in de handel verkrijgbare folies, van polyethyleen tot polyolefine en PVC-folie. Afhankelijk van de machine – zijsealer, banderolmachine, buiszakmachine of krimptunnel – zijn verschillende folieresultaten mogelijk. Ontvang uw producten in folie in een polybag, met zijseal, in een banderol, met een scheurstrip of eurogat – rechtstreeks van BVM, de fabrikant voor folieverpakkingsmachines.

Filmverpakkingsmachines voor elke behoefte

Manuele en volautomatische folieverpakkingsmachines voor de verwerking van alle in de handel verkrijgbare folies

Duitse techniek en veel hart en ziel zitten in elke BVM-verpakkingsmachine. Alle processen en productieprocedures voldoen aan de nieuwste energie- en milieunormen. Onze folies worden gemaakt van 100% gerecycleerde materialen van zuivere kwaliteit of 100% geproduceerd op basis van een hernieuwbare grondstof, die beide klimaatneutraal zijn.

Twee dingen zijn voor ons bijzonder belangrijk bij de samenwerking met onze klanten: Kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze klanten vertrouwen ons al meer dan 35 jaar als fabrikant van folieverpakkingsmachines.

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856