Skip to content

Automatisering

Ons technisch team van ingenieurs heeft ervaring met de automatisering van transportsystemen.

Een voorbeeld is het besturen van een uitgebreid en geautomatiseerd park van interne transportsystemen, waaronder de verpakkingsmachines met krimptunnels.

ITRA kan door het exclusieve partnerschap met BVM sterk geautomatiseerde verpakkingssystemen leveren, zoals bijvoorbeeld verpakkingslijnen bij uitgeverijen.

BEDRIJFSKLARE AUTOMATISERING

ITRA aanvaardt ook sterk geautomatiseerde projecten en neemt al dan niet de centrale bewaking hiervan op zich in partnerschappen met externe partners.

Bij dergelijke projecten kan het gaan om complexe automatiseringsprojecten van verschillende lijnintegraties die de integratie vereisen van robotica, vision-technologieën, etiketteersystemen, lijnverdelers, wissels, liften, stapelstations, weegsystemen, sensordetectiemogelijkheden, haakse transferbanen, pushers, feeders, enz.

Zelfs de eindverpakking door middel van automatische en halfautomatische verpakkingsmachines zoals dozenopzetmachines en dozensluitmachines in geïntegreerde verpakkingslijnen kan turnkey worden geleverd.

ELEKTRISCHE BEDRADING

ITRA zal ook instaan voor de bekabeling van de geleverde systemen en de levering van elektrische borden. De bekabeling van onze panelen is volledig genummerd en kan worden uitgewerkt in Eplan, Caddy++ of AutoCAD .

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856