Skip to content

SM Genius 5015 Prof/SM Genius 7515 Prof

De serie SM Genius filmverpakkingsmachines is geschikt voor volautomatisch verpakken. De machine werkt in-line en kan zowel handmatig als volautomatisch worden geladen. De folieverpakkingsmachine wordt gebruikt in combinatie met een vlakke folie om een verpakking te produceren die aan alle zijden gesloten is met een folieoverlapping aan de onderzijde.

Het geavanceerde verpakkingssysteem en de bijbehorende toevoersystemen maken piekopbrengsten mogelijk tot 60 productmeter/min. afhankelijk van het model en de uitrusting van de verpakkingsmachine. Met behulp van permanent verwarmde sealsystemen kunnen alle in de handel verkrijgbare folies, van polyolefine tot polyethyleen en PVC, op deze folieverpakkingsmachine worden verwerkt.

Eenvoudige omschakeling van de Genius-verpakkingsmachine via handwielen, gedeeltelijk servomotorisch, centrale verstelling van de vormschouder via handwielen en de geleidingen in de toevoer garanderen korte omsteltijden van de folieverpakkingsmachine en een hoge produktiezekerheid. De afmetingen gaan van 450 mm tot 700 mm, afhankelijk van het model, en garanderen een breed spectrum voor de professionele oplossing van verpakkingstaken. BVM verpakkingsmachines voor de hoogste eisen.

SM Genius Prof serie – de buiszakmachines voor volautomatisch verpakken

  • Volledig automatische verpakking
  • Permanent verwarmd sealsysteem
  • Tot 60 productmeter/minuut
Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856