Skip to content

BM 8030 LUPO

Dit machinetype is een banderolmachine met een zijdelings sealstation. Twee rollen luchtkussenfolie worden als vlakke folie gebruikt en afgewikkeld. Uw producten worden verpakt in een beschermende banderol via een grijpmechanisme. De zijkanten worden afgesloten in het nageschakelde zijlasstation. Het resultaat is een zakformaat dat aan alle zijden gesloten is en aangepast aan de verpakte goederen.

Luchtkussenfolie biedt een uitstekende productbescherming en speelt een belangrijke rol in de verpakkingswereld.

Op de verpakkingsmachine BM 8030 LUPO kunnen producten van de meest uiteenlopende afmetingen afwisselend worden verpakt.

Dit type verpakking wordt vooral gebruikt in de e-commerce en online handel, maar ook voor printplaten, elektronische componenten, boeken en andere producten die gevoelig zijn voor krassen en stoten om het product optimaal te beschermen.

Bij de BM 8030 LUPO wordt een bovenste en een onderste baan luchtkussenfolie gebruikt om een banderol te maken naargelang de lengte en de hoogte van de verpakte goederen. In het nageschakelde zijsealstation worden de uitstekende zijden van de luchtkussenfolie geseald en wordt de verpakking in de juiste breedte geseald.

BM 8030 LUPO – de volautomatische folieverpakkingsmachine met luchtkussenfolie voor e-commerce

  • Onderhoudsvrij zegel
  • Verschillende wisselende producten
  • Speciale accessoires mogelijk
  • Met verzendlabel op aanvraag
Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856