Skip to content

BM 400 – 1600 L/W/LE/LG

De BVM-banderolmachines kunnen, afhankelijk van het model, in lijn- of hoekvoeding worden gebruikt. In combinatie met vlakke folie wordt een banderolverpakking geproduceerd. De banderolmachine is verkrijgbaar als halfautomatische machine of opgesteld in lijn met een aan- en afvoerband.

Verpakkingsmachine met hoekaanvoer met mechanische inzet of met grijperafname, een verpakkingsmachine voor de meest uiteenlopende toepassingen. De banderolmachine kan flexibel en optimaal aan de eisen worden aangepast door gebruik te maken van een aparte krimptunnel.

Het product wordt in de banderolmachine ingevoerd via een in-line-transportsysteem of met een haakse invoer. De verpakkingsvorm wordt in de verpakkingsmachine geproduceerd of reeds ter plaatse voorgegroepeerd. De banderolmachine of de tight packer werkt met een boven- en een onderfolie die aan elkaar worden gesloten tot een “foliegordijn”.

De folie wordt tijdens het vervoer of het inbrengen rond het product gesloten om een banderol te vormen. In de downstream krimptunnel worden de producten gekrompen tot een veilige, transportveilige verpakking.

Het krimpresultaat in de krimptunnel kan worden aangepast via een elektronische temperatuurregeling en regelbare luchtkleppen.

BM 400 – 1600 L/W/LE/LG – het ‘individu’ onder de banderolmachines.

  • Onderhoudsvrij afdichtingssysteem
  • Servogestuurde afdichtingsaandrijvingen
  • Optioneel foliesluitapparaat
  • Controleerbare snelheid
Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856