Skip to content

Genius 5015/7515/10015

De Genius Servo voor volautomatisch verpakken. Deze in-line werkende machine met lichte barrière kan zowel handmatig als volautomatisch worden geladen. De toepassingsgebieden zijn divers en gaan van het verpakken van vouwdozen van allerlei aard, media en uitgeefproducten zoals boeken met harde en zachte kaft afzonderlijk en gestapeld, tot levensmiddelen zoals komkommers en vele andere producten. De eenvoudige mechanische constructie maakt de machine goedkoop ondanks het gebruik van servotechnologie.

Piekvermogens tot 150 cycli per minuut*. zijn mogelijk met de BVM-toevoersystemen. De invoer kan bestaan uit een bandinvoer, accumulatierollenbaan of kettinggrijper.* Alle in de handel verkrijgbare folies zoals polyethyleen, polyolefine, gegoten polypropyleen en PVC-folie kunnen worden verwerkt met permanent verwarmde sealsystemen. Bedrukte, gekleurde, met drukmerk, vlakke of halfbolvormige folie kan worden verwerkt met behulp van de bijbehorende extra opties.

In combinatie met polyolefinfolie en het BVM-snijmes kunnen de fijnste sealnaden worden geproduceerd.

Eenvoudige omschakeling zonder handwielen of manipulatie van de bedieningselementen garanderen korte omschakeltijden en een hoge productiezekerheid.

BVM Genius Servo zijsealer, continu in bedrijf. Voor de hoogste eisen aan prestaties en flexibiliteit. Solide basisprincipe zoals alle BVM modellen.

Een rijdend sealsysteem maakt een output van maximaal 150 cycli per minuut mogelijk. De doorgangshoogte is traploos instelbaar, afhankelijk van behoefte en eis. Centrische productiestroom of met vaste rand naar keuze links of rechts maken het concept compleet. Rechthoekige foliezak mogelijk door het gebruik van een vacuümband.

Genius 5015/7515/10015 – de machine voor een continue productstroom.

  • Alle in de handel verkrijgbare films kunnen worden verwerkt
  • Traploos instelbare doorgangshoogte
  • Fijnste sealnaden
  • Tot 150 cycli per minuut

Image gallery

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856