Skip to content

Papertec 800

BVM voert al deze geavanceerde eisen doelgericht uit: De nieuwe BVM Papertec 800 verpakt verzendartikelen met wisselende afmetingen. Van een paar sokken tot een jas, alle producten worden volautomatisch verpakt in een rondom verzegelde papieren verpakking met een verzendlabel.

Met zuiver kraftpapier, geen PE-coating en geen papierafval worden de artikelen precies op maat verpakt en zijn ze klaar voor verzending. Het zuivere papieren verpakkingsmateriaal is volledig recycleerbaar en composteerbaar. Dankzij een hersluitingsmogelijkheid kan de verpakking door de klant opnieuw worden gebruikt voor het verzenden van retourzendingen. Papier is aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld kartonnen verpakkingen en kan ruimtebesparend op rollen en in slechts één breedte worden opgeslagen. Het volledig geautomatiseerde verpakkingsproces in de BVM Papertec 800 maakt ook een aanzienlijke besparing van personeelskosten mogelijk. Geavanceerde processen binnen dit toekomstgerichte systeem zorgen voor een procesveilige en betrouwbare productie.

Talrijke bedrijven in de onlinehandel hebben zich ten doel gesteld in de nabije toekomst klimaatneutraal te produceren. Met de nieuwe BVM Papertec 800 kunnen innovatieve en milieuvriendelijke concepten (zoals de drastische vermindering van materiaalgebruik door het gebruik van papieren verpakkingen) gemakkelijker worden geïmplementeerd en kunnen uw beoogde doelen sneller worden bereikt.

Voor het nieuwe machineconcept en de innovatieve verpakking zijn talrijke octrooien aangevraagd en industriële eigendomsrechten verleend.

Papertec 800 – de machine voor volautomatische verzendverpakking in zuiver papier

Volledige inpakmachine Papertec 800

  • Papierbreedte tot 800 mm
  • Producthoogte tot 100 mm
  • Tot 12 cycli/min.

Image gallery

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856