Skip to content

BMS 600 – 800 L/W

BVM combinatie banderollen zijn ontworpen voor het vermogensbereik tot ca. 15 cycli/min. Banderolmachine en krimptunnel zijn als eenheid op één machineframe gemonteerd. In combinatie met vlakke folie wordt een banderolverpakking geproduceerd die strak krimpt in de nageschakelde krimptunnel.

Deze combinatiemachines zijn optioneel ook verkrijgbaar als strakke banderolmachines. Met deze verpakkingsmachine wordt de folie opgespannen door middel van een rubberen terugtrekrol waarbij de mate van opspanning traploos instelbaar is. Met een permanent verwarmd, onderhoudsvrij sealsysteem kan een 20-100 Mµ dikke polyethyleenfilm betrouwbaar worden verwerkt.

Het product wordt via een transportsysteem in lijn of onder een hoek aangevoerd. De verpakkingsvorm wordt in de machine geproduceerd of reeds ter plaatse voorgegroepeerd. De banderolmachine of de tight packer werkt met een boven- en een onderfolie die aan elkaar worden gesloten tot een “foliegordijn”.

De folie wordt tijdens het vervoer of het inbrengen rond het product gesloten om een banderol te vormen. In de downstream krimptunnel worden de producten gekrompen tot een veilige, transportveilige verpakking. Het krimpresultaat kan worden aangepast door een elektronische temperatuurregeling en verstelbare luchtkleppen binnen de krimpzone.

BMS 600 – 800 L/W – de vaste eenheid van banderolmachine en krimptunnel op één machineframe

  • Mate van aanhalen traploos instelbaar
  • Tot 25 cycli per minuut
  • Seal- en foliebreedte van 600 tot 800 millimeter
  • Doorgangshoogte van 300 tot 400 millimeter
  • Zowel halfautomatische als automatische toevoer
Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856