Skip to content

Compacta 7515 Speedy

De Compacta Speedy folieverpakkingsmachine is geschikt voor het volautomatisch verpakken van bijvoorbeeld bekers of rollen. Hoge vermogens worden bereikt door de haaks geplaatste producttoevoer en het servo-inzetstuk. Deze machine is bijzonder geschikt voor gebruik achter dieptrekmachines. U kunt op de machine een grote verscheidenheid aan diameters en staaflengten tot 600 mm verpakken.

Het geavanceerde verpakkingssysteem en de bijbehorende toevoersystemen maken een piekvermogen van maximaal 60 cycli per minuut mogelijk, afhankelijk van het model en de uitrusting van de verpakkingsmachine. Dankzij permanent verwarmde sealsystemen kunnen alle in de handel verkrijgbare folies, van polyethyleen tot polyolefine en PVC-folie, op deze folieverpakkingsmachine worden verwerkt. In combinatie met polyolefinfolie en het BVM-snijmes produceert de folieverpakkingsmachine de fijnste sealnaden.

Eenvoudige omschakelingen van de Compacta verpakkingsmachine zonder handwielen of manipulatie van de bedieningselementen garanderen korte omsteltijden van de folieverpakkingsmachine en een hoge productiezekerheid. Het maatbereik van 700 mm garandeert de dekking van een breed spectrum voor de professionele oplossing van verpakkingstaken. BVM verpakkingsmachines voor de hoogste eisen.

Compacta 7515 Speedy – de snelle verpakkingsoplossing voor ronde producten werkt in een rechte hoek.

  • Snelle verpakkingsoplossing
  • Tot 60 cycli/minuut

HMI met multi-touchfunctie

De Compacta 7515 Speedy zijsealer is eenvoudig en intuïtief te bedienen via de HMI. Alle parameters zijn toegankelijk en instelbaar via de bestaande menustructuren op het aanraakscherm.

Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856