Skip to content

SP 400 – 1600 L/W/LE/LG

BVM tight packers werken elk met een boven- en een onderfolie en produceren in combinatie met het rekken van de folie een strakke banderol rond de producten.

Met deze verpakkingsmachine wordt de folie opgespannen door middel van een rubberen terugtrekrol waarbij de mate van opspanning traploos instelbaar is. Hierdoor kunnen zowel stapels als verpakkingen van bijvoorbeeld flessen of blikjes strak worden verpakt. Het gebruik van een aparte krimptunnel maakt het mogelijk om, afhankelijk van het product, op overtollige folie te krimpen.

Het product wordt in dit verpakkingssysteem ingevoerd via een in-line-transportsysteem of onder een hoek. De verpakkingsvorm wordt in de verpakkingsmachine geproduceerd of reeds ter plaatse voorgegroepeerd. De tight packer werkt met een boven- en een onderfolie, zodat de folieverpakking aan elkaar wordt gesloten tot een “foliegordijn”.

De folie wordt tijdens het vervoer of het inbrengen in een banderol verzegeld. In de downstream krimptunnel worden de producten gekrompen tot een veilige, transportveilige verpakking.

Het krimpresultaat kan worden aangepast door een elektronische temperatuurregeling en verstelbare luchtkleppen binnen de krimpzone.

SP 400 – 1600 L/W/LE/LG – voor de strakke folieband, ook zonder krimpen

  • Strakke folieband zonder krimp
  • Film sparen
  • Servogestuurde aandrijving voor inbrengen en afdichten
  • Controleerbare snelheden
Back To Top
15585

ITRA bv

Evenbroekveld 40

9420 Erpe Mere

GOED NIEUWS – ITRA verhuist naar een nieuw gebouw!

15856